Nyt fra Beboerforeningen

Plantagen og sportspladsen

Vi har søgt penge i Landsbypuljen til begge projekter, men ved ikke pt. hvilke beløb vi får. Sportspladsen skulle gerne forskønnes omkring klubhuset, og for plantagen skal vi have lavet en plan, så vi ved, hvad vi arbejder hen imod, og så driften af den bliver til at have med at gøre.

Vi har en arbejdsdag i plantagen lørdag den 20. februar. Vi starter med morgen kaffe i Abildgårdens fælleshus kl. 9 og går derefter ned og arbejder i plantagen et par timer. Vi er begyndt at beskære træerne, og det skal vi fortsætte med, så medbring gerne værktøj i form af sav, ørnenæb, rive, trillebør osv. Husk arbejdshandsker – alle er velkomne med deres store eller mindre arbejdsevne. Det er også hyggeligt!

Generalforsamling

Bliver i år torsdag den 17. marts kl. 19.30 på skolen. Mød op, hvis du vil høre, hvad vi arbejder med og/eller har gode ideer til ny arbejdsopgaver.

Hvad laver vi ellers?

En del af os er aktive i aktiviteterne omkring Stenderuphalvøen, nogle af os i Vandkampagnen og ligeledes i en affaldsdag med spejderne, begge dele til april. Og så er der nye ting omkring selve foreningslivet, som vi også er nødt til at bruge kræfter på ligesom alle andre foreninger. Det handler om TERROR, som man vil sikre sig mod pengeoverførsler til, så nu skal alle bestyrelsesmedlemmer registreres og foreningerne CVR-registreres. Sikkert rimeligt nok, men puha!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>