Stiforbindelse fra mejeriet til kirkestien er omlagt.

I forbindelse med udstykningen nedenfor mejeriet, er stien der forbinder Vesterløkke 19 (mejeriet) og området ved kirkestien omlagt. Kolding byråd har vedtaget denne ændring på et møde den 27. oktober 2014, og det har givet Kolding kommune mulighed for at etablere en underjordisk regnvands- opsamling under den ny-etablerede ”dæmning” og sti.

Det betyder at stien fremover går ned langs mejeriet via den nye asfaltvej som er en privat fællesvej og fortsætter over den græsklædte ”dæmning” der er en kommunal sti, det vil sige syd om indhegningen som ender ved kirkestien og den blå bro. 

 

Stien kan kun benyttes til gående og ikke motoriseret trafik, og hunde skal naturligvis føres i snor – ikke mindst fordi der er dyr i området. Færdsel ad den gamle sti over broen og de nyetablerede hegn/låger bedes undgået med mindre man vil besøge os.

Venlig hilsen

Kent Damberg Johansen,Vesterløkke 17A

Risto Dall og Lis Mikkelsen, Vesterløkke 15

Ole Dall og Jette Vangslev, Vesterløkke 9B

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>